Fawaka?

Mijn naam is Melvin Seedorf, oprichter van Stage en Verblijf Suriname.

Als student bedacht ik me dat er andere studenten zijn die graag een externe stage overwegen, maar door gebrek aan relevante informatie over verblijf, het land en stagemogelijkheden, beperken zij hun keuze tot een stage in Nederland of een ander land.

Ik kwam op het idee om de kloof te willen dichten en zo in te springen op de behoeften van de stagiaire wat betreft de ontbrekende informatie voor verblijf in Suriname. Er heerst een andere cultuur en werkmentaliteit en het kost vaak veel tijd en moeite voordat er resultaten geboekt worden. Dus waarom het wiel opnieuw uitvinden als dat niet hoeft?

SVS is dé specialist voor stages in Suriname. Het vinden van een stageplek en/of verblijf in Suriname kan soms best lastig zijn. Ook het verzamelen van de juiste documenten kan aardig wat werk en tijd in beslag nemen.

Ons enthousiaste team helpt jouw niet alleen aan een passende stage- en/of afstudeerplek, maar we begeleiden je ook bij de aanvraag van visa, verzekeringen en het bemachtigen van de benodigde documenten.  Als ondertussen jouw interesse is gewekt dan begint jouw avontuurlijke stage met Stage en Verblijf Suriname.

In Suriname is een ‘’stagecoach’’ aanwezig. Zij vertegenwoordigt SVS in Suriname en functioneert als eerste aanspreekpunt voor jou als stagiair wanneer jij in Suriname bent. Zo wordt je ook opgehaald van het vliegveld en naar je verblijf gebracht. Ook als er klachten zijn horen deze naar tevredenheid van alle partijen afgehandeld door stagecoach. Je staat er nooit alleen voor!