Ga naar hoofdinhoud

Bedrijfsinformatie

Wij zijn een internaat dat zich richt op de opvang, opvoeding, vorming, en begeleiding van meisjes tussen 8 en 18 jaar. Ons internaat biedt een veilige en gestructureerde omgeving waar meisjes kunnen studeren, spelen, opgroeien, en zich ontplooien. We hanteren een pedagogische aanpak met focus op huiswerkbegeleiding, lichamelijke opvoeding, en agrocultuur. Onder begeleiding stimuleren we actieve reflectie over toekomstige kansen en mogelijkheden.

Opleidingsniveau: MBO, HBO, of WO

Opleidingsindicatie: Pedagogiek, Social Work, Psychologie, of gerelateerde opleidingen

Soort stage: Meewerkstage in de pedagogische sector

Stagevergoeding: In overleg

Stageduur: 3 tot 6 maanden (afhankelijk van opleidingsniveau)

Functieomschrijving

Als stagiaire Pedagogiek bij dit Internaat krijg je de kans om actief bij te dragen aan de opvang, opvoeding, en begeleiding van meisjes tussen 8 en 18 jaar. Je ondersteunt bij huiswerkbegeleiding, neemt deel aan lichamelijke opvoeding en agrocultuuractiviteiten, en draagt bij aan een positief en stimulerend leefklimaat. Daarnaast werk je samen met ervaren pedagogisch medewerkers om de meisjes te helpen bij het verkennen van hun toekomstige mogelijkheden.

Wat verwachten wij van jou:

  • Een positieve en empathische houding
  • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen
  • Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden

Wat kun je van ons verwachten

Bij dit internaat kun je rekenen op een inspirerende en betrokken werkomgeving. We bieden een unieke kans om praktijkervaring op te doen in de pedagogische sector en waardevolle bijdragen te leveren aan het welzijn van meisjes in een uitdagende levensfase. Bovendien organiseren we regelmatig bijeenkomsten en trainingen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Herken jij jezelf in deze stage en wil je bijdragen aan het welzijn van meisjes binnen ons internaat? Solliciteer dan nu door je vrijblijvend in te schrijven. Klik hier

Back To Top