Door de vele woningaanbieders heerst er een enorme concurrentiestrijd, door deze concurrentie verblijven stagiaires soms in studentenhuizen, appartementen, studio’s etc. die niet aan hun verwachtingen of eisen voldoen. Betrouwbaarheid, kwaliteit en service is in vele gevallen dan ook ver te zoeken. SVS pakt de zaken anders aan.

Wij werken samen met alleen betrouwbare partners, hierdoor ben je dus verzekerd van een proper verblijf en kom je achteraf niet voor verassingen te staan. Als huurder in een verblijf die aangesloten zit bij SVS gelden er een aantal Huisregels. De prijzen van verblijf kunnen verschillen vanwege de faciliteiten en locatie, jij bepaalt welke diensten er voor jou toe doen voor een prettig verblijf en daar betaal jij dan ook voor. Niets meer en niets minder.

Bekijk hieronder onze procedure en werkwijze.

1. Inschrijven2. Beoordeling + aanbetaling3. Overeenkomsten5. Eindnota
Bij de inschrijving laat je weten voor welke periode verblijf nodig hebt. Wij kijken naar de haalbaar- en beschikbaarheid
Op het moment dat we ervan overtuigd zijn dat we je kunnen plaatsen, vragen we je een aanbetaling te doen. Hierna gaan we voor je aan de slag. Als het verblijf rond is, betaal je de rest van de bemiddelingskosten. Als we je niet kunnen plaatsen, ontvang je de aanbetaling retour. SVS werkt namelijk op een No-Cure-No-Pay basis, de aanbetaling is slechts een waarborging dat we met een serieus stageverzoek van doen hebben. De tarieven vind je hier.
Nadat je een akkoord hebt bereikt met de verhuurder, is de volgende stap het ondertekenen van het huurovereenkomsten, hier wordt een borg gevraagd van +/- €150,-  Deze krijg je uiteraard wanneer je de woning verlaat weer retour.
De laatste stap in het proces is dat je de eindnota ontvangt voor de bemiddeling. Het bedrag dat je al hebt aanbetaald wordt natuurlijk in mindering gebracht op de de eindnota.

 Heb je vragen? Laat het ons weten! Je kan ons ook bellen op 085 303 3585 of neem contact met ons op via het contactformulier

Schrijf je hier gratis en vrijblijvend in
Separator
Splitter
Splitter 

Meest gestelde vragen

Hoelang duurt het voordat jullie een huis voor mij hebben?
Binnen 2 weken moeten wij jouw verblijf gerealiseerd hebben. Over algemeen lukt het ons binnen een week