Er zijn een aantal redenen waarom u voor uw organisatie wel of geen gebruik maakt van een stagiair. SVS is in staat de twijfels weg te nemen en goede kwalitatieve stagiaires te leveren die een toegevoegde waarde kunnen zijn binnen uw organisatie.

Waarom GEEN stagiair aannemen?
  • Geen meerwaarde
  • Slechte ervaring
  • Kost te veel tijd
Waarom WEL een stagiair aannemen
  • Frisse kijk en op de hoogte van laatste ontwikkelingen
  • Extra opdrachten (oplossing voor extra kracht)
  • Er is altijd werk dat gedaan dient te worden

 

Binnen een goed team staat de ‘to do list’ vol en worden hier vaak dagelijks nieuwe taken aan toegevoegd. Wat dat betreft is het ideaal om een aantal jonge, geïnteresseerde en energieke stagiairs binnen uw organisatie te hebben rondlopen, die op dit vlak een team kunnen vormen. Al snel kunt u zien welke stagiairs ervaring hebben en direct de diepte in kunnen met meer complexe werkzaamheden, terwijl de beginnende meewerk-stagiair juist basis werkzaamheden kunnen oppakken zoals administratieve taken of kleinschalige onderzoeken.

Door deze stagiair goed te begeleiden en te observeren komt u er snel genoeg achter welke er klaar zijn om qua werkzaamheden een volgende stap te zetten. Hoe dan ook, er is altijd werk dat gedaan moet worden en dus een reden om een inspirerende nieuwe groep stagiairs te verwelkomen.

Maar waar vind ik de geschikte stagiair?

 Hoe houd ik deze stagiair gelukkig?

Waaraan moet mijn organisatie voldoen om een stagiair aan te nemen?

Op al deze vragen heeft SVS het antwoord. Interesse gekregen naar de mogelijkheden en wilt u weten hoe wij dit samen met u kunnen realiseren?  Neem dan contact met ons op middels het contactformulier.