1

INSCHRIJVEN

Bij de inschrijving worden je wensen kenbaar gemaakt. Door deze te analyseren en te
controleren, wordt er gekeken naar de haalbaarheid.
2

BEOORDELING + AANBETALING

Op het moment dat wij je stukken hebben beoordeeld en ervan overtuigd zijn dat we je kunnen plaatsen, vragen we je een aanbetaling te doen. Hierna gaan we voor je aan de slag. Als de stage rond is, betaal je de rest van de bemiddelingskosten. Als we je niet kunnen plaatsen, ontvang je de aanbetaling retour. SVS werkt namelijk op een No-Cure-No-Pay basis, de aanbetaling is slechts een waarborging dat we met een serieus stageverzoek van doen hebben. De tarieven van de pakketten staan vermeld op de website.
3

SOLLICITEREN

In deze fase van het proces selecteren wij bedrijven die passen bij jouw stagewensen en voorkeuren. Als er sprake is van een match, sturen we het bedrijf jouw dossier. Tijdens het plaatsingsproces sturen we je via de mail uitnodigingen voor sollicitaties en eventueel skype gesprekken met de bedrijven. Houdt je mail dan ook goed in de gaten!
4

OVEREENKOMSTEN

Nadat je een
akkoord hebt bereikt met het
stagebedrijf, is de volgende stap dat ook de
school groen licht geeft. Op het
moment dat de stageplek en/of verblijf definitief is, worden de overeenkomsten tussen de stagiair, schoolinstelling en het bedrijf waar je stage gaat lopen ondertekend.