1

INSCHRIJVEN

Je schrijft je in op de website en geeft aan of je wilt verblijven in een categorie studentenwoning, appartement of studio.
2

BEOORDELING + AANBETALING

Wij checken de beschikbaarheid bij onze aangesloten partners. Om jouw verblijf te garanderen vragen we je een aanbetaling te doen. Indien wij jou niet kunnen plaatsen, ontvang je uiteraard de aanbetaling retour. De aanbetaling is slechts een waarborging dat we met een serieus stageverzoek van doen hebben.
3

OVEREENKOMSTEN

Nadat de beschikbaarheid gecheckt is, wordt de huurovereenkomst opgesteld en zien wij deze z.s.m. ondertekend retour. Is dit allemaal in orde, dan sturen wij jou een bevestiging en
ontvangen wij binnen 7 dagen de borgsom (dat gelijk staat aan 1 maand huur) dan is jouw verblijf definitief.
4

EXTRA DIENSTEN

Onze primaire dienst is de stage en huisvesting rond maken. Desgewenst kunnen wij ook helpen met andere zaken die komen kijken bij een buitenlandse stage. Denk hierbij aan het regelen van een ticket, een talencursus en in sommige gevallen een visum. Besef wel dat het vinden van bijvoorbeeld een stage niet รก la minuut geregeld kan worden. Geef daarom zo vroeg mogelijk aan of je hulp nodig hebt bij het regelen van deze stage gerelateerde zaken.
5

EINDNOTA

De laatste stap in het proces is dat je de eindnota ontvangt voor de door jou gekozen diensten. Het bedrag dat je al hebt aanbetaald wordt natuurlijk in mindering gebracht op de de eindnota.